2020-10-08 79 浏览
串Grill 自助燒烤專門店 💛旺角黃店💛-係想試好耐嘅自助串燒放題!仲要係黃店,喺門口已經見到文宣,店內更加有連儂牆💛 入到去坐就見到一個自助串燒爐,第一時間已經忍唔住即刻擺定啲肉上去煮定先🤪 唔同出面嘅燒烤,只要你擺咗上去,串燒就會自己轉,只要你睇返個時間拎上嚟就食得!絕對適合懶人,同埋都係一路掛住同朋友吹水等食嘅我地🤣 而且佢仲有張紙睇返每一樣食物需要燒幾耐,所以只要留意番時間就唔驚未熟或者燒燶咗啦🤣 -未食嘢之前就梗係去睇吓有咩嘢飲啦!多數放題都係罐裝飲品,但估唔到呢度竟然包埋咁多支裝飲品仲有鴻福堂百香果蜜,食串燒飲番支,即刻覺得冇咁熱氣!-由於我同朋友都係食肉獸😈 一嚟就叫多勁多牛肉食🤪 特別係和牛牛柳粒,食落有肉味又有肉汁😋 仲有其他好多唔同類型好似雞肉豬肉羊肉等等,而且仲有魚肉年糕,芝士腸、台灣腸等等。-除咗肉食之外覺得必食嘅一定係燒菠蘿同燒棉花糖!兩者作為甜品一流🤩 特別係燒棉花糖BBQ一定要食嘅嘢!燒到外脆內軟,少少金黃色面,拉出嚟見到拉絲嘅感覺🤩 食到熱辣辣?係甜品方面仲有Haagen Dazs雪糕送添!-📍串Grill 自助燒烤專門店 (旺角)旺角廣華街2-20號
串Grill 自助燒烤專門店 💛旺角黃店💛
📍串Grill 自助燒烤專門店 (旺角)
旺角廣華街2-20號翠苑大廈2二期10號舖