2020-03-09
今日同朋友行街,去decathlon買野,行到咁上下開始有啲肚餓,就上openrice搵野食,見到有呢間「串grill」好似幾出名,就黎左食,果然無失望!門口大大隻字寫住串grill,好易搵。價錢都唔係好貴,任飲任食,幾抵。原來呢間野都好多人排隊,好彩今日我地早到,聽到有對情侶後到都已經要由5點半排到7點幾,好好彩。一坐低已經比佢強勢既陣容嚇親,第一次見咁樣燒烤法。不過呢到好user friendly,店員好細心咁同我地講解晒點用個爐同有咩調味料、邊到拎野飲。menu好多野食,仲介紹埋每樣野要燒幾耐,好好呀!落左單,唔洗3分鐘就拎到黎,好有效率,抵讚!呢個串燒爐真係不得不介紹,只要放串燒上去,佢就會自轉!放上去之後等食就得,岩晒我呢啲懶人!第一次見到呢啲天才發明,好興奮呀!!其次要讚就係佢爐上面都有個架比我地放啲燒熟左既食物,防止燒燶之餘仲可以keep住個溫度,good!我覺得呢到最正係啲牛,好新鮮、好軟身,仲keep到啲牛味;第二正係豬頸肉,食左好多串!野飲方面都好多選擇,有兩個大雪櫃,應有盡有,唔會淨係得汽水汽水汽水,抵讚!食到最後仲會送杯haagen dazs雪糕,完美結束!大家
門口大大隻字寫住串grill,好易搵。
menu好多野食,仲介紹埋每樣野要燒幾耐,好好呀!
落左單,唔洗3分鐘就拎到黎,好有效率,抵讚!
食到最後仲會送杯haagen dazs雪糕,完美結束!
大家想食串燒,又自認係懶人既話,一定要黎呢到!