串燒放上自動轉的爐上面,輕輕鬆鬆同朋友等食就可以。自動加熱的爐有一條鏈經齒輪轉動串燒,360 度受熱,無咁易燒燶。任食120 分鐘都係二百幾蚊,相當抵食。調味料: 海鹽/孜然粉/辣粉/味椒粉,仲有個燒烤醬好似蜜糖咁一邊燒一邊可以掃上去。加$20 可以加個生酮醬汁食物種類: 豬牛羊雞、台灣腸、丸類、海鮮、瓜菜及棉花糖雞蛋仔一應俱全,基本上BBQ 會食的野都有🐑羊肉串細細串加上孜然粉,好似燒烤店的感覺🐔雞腎同雞軟骨雞軟骨都爽口彈牙,肉類是沒有調味,所以燒到一半要記得加燒汁🐟魚肉年糕一定要試咬落去好煙韌🥒翠玉瓜秋葵菠蘿甜番薯都非常鮮甜可口🧇雞蛋仔都好有驚喜,燒到有外脆內軟🍭棉花糖必食,燒到棉花糖脹卜卜帶少少金黃色就可以拎起,咬落去外脆,入面拉絲,正!🧃飲品: 可樂、菊花茶、 OOHA就唔少得啦,最特別係豆漿,有原味同燕麥豆乳最尾一人有一杯Häagen-Dazs雪糕,食到肚脹卜卜走。

任食120 分鐘都係二百幾蚊,相當抵食。

🐑羊肉串細細串加上孜然粉,好似燒烤店的感覺
🐟魚肉年糕一定要試咬落去好煙韌
🥒翠玉瓜秋葵菠蘿甜番薯都非常鮮甜可口
🧇雞蛋仔都好有驚喜,燒到有外脆內軟

最尾一人有一杯Häagen-Dazs雪糕,食到肚脹卜卜走。