2010-03-23 7 浏览
因為住附近,男友話想食放題,咁再去多次食啦!七點左右去到,已經有唔少人,可能大家諗住食上一段時間(1800 ~ 1900,$118 定 $119,另加一)。坐低,即刻叫嘢飲先~男友要可樂,我要橙汁。過咗陣,可樂嚟咗,橙汁無嚟。一問之下,無橙汁喎!(上次嚟又係無橙汁,而且佢哋好取巧,嗰啲所謂任飲嘅綠茶就係入座比你飲嗰種!) 刺身(三文魚、吞拿魚、仿鮑魚):味道還可 牛肉鍋:啲肥牛肥咗少少 一口牛:好味 燒雞翼:乾到入唔到口 燒冬菇:OK 炸蝦天婦羅:即炸,出晒煙,唔錯 墨魚餅:炸到有啲硬 炸魚:唔知以為食緊麥樂雞飲咗兩杯可樂都係無汽嘅,坐近廚房嘅我哋忍唔住望吓個廚房,發現咗一樣嘢!就係佢哋係用 2.25L 嘅汽水嚟比客飲,擰唔實,走晒汽,唔怪得杯杯都係咁啦!到後來,望到可樂雖然係新開,但佢哋竟然可樂溝埋啲無汽雪碧比我哋。(我哋係叫兩杯可樂)總括嚟講,可以一試嘅。佢哋令我印象最深刻係嗰個派傳單嘅女人,每次見佢佢都好落力出晒聲叫人去食,每次佢派傳單我都會忍唔住同佢攞。仲有睇晒之前啲食評,我覺得嗰個老闆唔係咁差咁惡!第一次見佢,見到佢個樣的確有少少怕嘅,但可能我哋唔讓前唔該後,所以佢比錯嘢我哋
因為住附近,男友話想食放題,咁再去多次食啦!

刺身(三文魚、吞拿魚、仿鮑魚):味道還可
 牛肉鍋:啲肥牛肥咗少少
 一口牛:好味
 燒雞翼:乾到入唔到口
 燒冬菇:OK
 炸蝦天婦羅:即炸,出晒煙,唔錯
 墨魚餅:炸到有啲硬
 炸魚:唔知以為食緊麥樂雞

仲有睇晒之前啲食評,我覺得嗰個老闆唔係咁差咁惡!第一次見佢,見到佢個樣的確有少少怕嘅,但可能我哋唔讓前唔該後,所以佢比錯嘢我哋,我哋同佢講,佢都好有禮貌咁換返比我哋。
2010-03-22