2017-06-03 101 浏览
尖沙咀咁多餐廳,我地竟然揀左呢間,吾係第一次幫襯,今次好後悔,應該都無下次,越做越差。其實我地食既時間算夜,吾係話多人,但都等左幾耐先有得食個傷心酸辣粉,講起就真係傷心,雖然係bb辣,但食落去無酸味,可以話係無味。我地點左個皇牌2人餐$128,揀左3款小食(口水鷄,青瓜,脆耳)個口水雞零辣度,與圖中紅噹噹既汁,係2樣野黎。另外果兩款,吾洗多講,都係無味,最有味竟然係碟涼拌青瓜入面既蒜頭。叫左杯少甜既凍檸茶,無論點樣篤塊檸檬,又係無味,係叫左少甜姐,唔係走甜喎.... 第一次食酸辣粉係無流鼻水。後尾見到隔離枱同侍應講佢碗野無味,引證唔係我哋味覺既問題。對食物無乜要求既我哋最後都係食唔落,埋單走人,去食宵夜。我入左呢間野之後,就好似完全失去味覺咁,好詭異呀
其實我地食既時間算夜,吾係話多人,但都等左幾耐先有得食
我入左呢間野之後,就好似完全失去味覺咁,好詭異呀