2016-09-27 189 浏览
今日有好班朋友同我慶祝生日,我地呢班朋友一向都係食開茶餐廳醫肚,今日我地食好d,去左附近新開左一排既呢間美式餐廳。貪呢度地方整潔,有桌球打,不過有人玩緊我地只有睇啦 燒雞翼我地自細鍾意食既,每人一隻雞翼咬下先,熱辣辣又名香脆。跟住係食海鮮蕃茄龍蝦汁意大利粉。意粉煮得剛剛好,而味道都有海鮮味既,由於我地幾個男人仕,每人食一啖已經食哂整碟喇。我地再點左兩款pizza,明太子雞翼就食得多,今次要試下食明太子pizza。入面有鮮蝦既,pizza餅烤得脆脆地,加上明太子味道濃郁,蝦肉都算新鮮爽口,ok既。另一款又係重口味既鰻魚pizza。甘樣食鰻魚我就比較少,都幾得意。入口味道當然係有好香又鮮既鰻魚鮮味,加入芝士一齊食,新口味,都夾既。好在呢度有酒飲,試左呢度既手工啤,味道非常特別,新口味道,帶甜香味,新奇。當然有飲我既至愛啤酒1664,吾該一枝上呀^_^。