2024-01-05 372 浏览
餐厅放满鹿仔摆设🦌 加上大大棵Christmas Tree🎄 特别有圣诞气氛🎅🏻除咗有女仔钟意嘅窗边打卡位🪟 仲设有室外位置 见到当日好多主人带埋佢哋狗狗嚟食嘢🐶🐾☀️All Day Breakfast $118烟三文鱼 蘑菇 薯饼 烟肉🥓 炒蛋🍳 茄汁焗豆🥫 沙律🥗 牛角包🥐 仲有新鲜水果添🍊个人最钟意就系薯饼 外皮香脆 不过稍嫌牛角包唔够酥脆🍝黑松露野菌忌廉意粉 $88黑松露味香浓 每条意粉挂满creamy嘅酱汁🥰Lunch set可以半价享用任何饮品🍓🍎综合水果茶 +$27.5以茶壶承载🫖 真系用新鲜水果浸泡 甜度适中 暖笠笠 啱哂冬天❄️☕️Rose Latte $45一层咖啡一层奶 面头仲舖咗玫瑰花瓣点缀🌹真系几靓🥰 啡味同玫瑰味都够浓郁 互相平衡得好好 叫咗少甜 味道啱啱好👍🏻另外仲可以加$28自选切件蛋糕我拣咗Blueberry cheesecake 整体环境舒服😌 而且当日我平日去仲要冇限时👍🏻 真系好适合悠闲咁过一个晏昼

☀️All Day Breakfast $118

🍝黑松露野菌忌廉意粉 $88