2018-12-02
星期日想去西營盤小區度行下,見呢間餐廳環境唔錯,人流頗多,就諗住試下☺️一坐低先order左兩杯野飲,友人飲啤酒,我就叫左杯citrus passion slushy,味道一般,有少少似果汁先生🤣然後坐多陣意粉就到,呢個係linguini with clams,睇相都知好足料,意粉清清地,又帶蛽肉既清甜呢個parma ham flatbread (pizza)入面除左有火箭菜民位常客,仲加左無花果,食落又甜又鹹,第一下食有少少唔慣,但食落就覺得不過不失,可以一試最後同友人再叫多個tiramisu做結尾,估唔到甜品先係成餐飯最出色既地方,cream好滑,酒味都夠濃,我地秒速清哂碟呢間餐廳味道一般,勝在氣氛環境搭救,有機會得閒經過都可以去食個甜品,一定唔會失望😁