2022-06-27
身為一個牛油果控🥑對牛油果係有一份執著😂話說某一天去完華爾登之後閒逛,見到有間餐廳幅壁畫有隻樹獺好得意(應該係除非唔係!),上面寫左牛油果三隻字,唔駛問我一定要試下😂當日因為已經食飽,所以就另覓日子再去過!!星期六既中午街上人流比較少,街上高温下同舖內冷氣有強烈對比,直接講係超爽呀~簡潔既白色裝潢,配合好多綠色植物再加上好多動物裝飾,好有森林既感覺。環境係非常舒服,感覺好悠閑🫠Super Nachos Big $159墨西哥菜必點!Nachos 用鑄鐵鍋上菜夠熱辣辣,大量脆脆片上有好多豬肉、蕃茄配上拉絲芝士同牛油果醬,因為份量都幾大所以好飽肚!這個暫時係我食過最豐富同最好食的。Taco $89墨西哥菜另一款必食既一定係Taco😍餡料可以混合配搭,三件可以不同口味😋選擇左一款西班牙香腸,另外二款係豬肉(但我唔識分😅),我地最喜歡係豬肉,夾係洋蔥、蕃茄粒、芫荽同牛油醬🤤佢有二款醬可以沾,令個Taco味道再提升。Avocado Tostada $89本來打算叫 Avocado pancake ,可惜當日末有提供🥲轉個身就決定叫個Avocado Tostada 🥰勁大既牛油果花花下係片大脆片,
Super Nachos Big $159
Taco $89
墨西哥菜另一款必食既一定係Taco😍
Avocado Tostada $89
Avocado Tostada 🥰勁大既牛油果花花下係片大脆片,牛油果面層有茅屋芝士同墨西哥辣椒🌶️碎,好刺激🥵但好爽😄
Avocado Smoothie $78
我覺得直頭係成口牛油果!濃濃牛油果香又夠濃,所以都幾飽😏我見枱枱都有點𠺢!
Fresh Lime Soda $38
天氣咁熱,這個絕對係解暑良品!
* 設有加一服務費
* 餐牌有仙人掌菜式