2023-03-06
係旺角行陣街搵下野食係top最低個層見到一人一煲打邊爐既大將好似幾吸引,就試吓佢今次揀咗第二高級嘅日本黑毛和牛套餐$428,有得食靚牛,又可以食成150分鐘,唔使驚夠時間食嘢。環境舒適,唔會太擠迫,套餐肉類搵侍應落單,其他配料飲品甜品坐喺出邊自助區自取湯底新嘢,椰子雞湯嘅椰香味,夠清甜,有一疊雞髀,你自己落好嫩滑。花生沙嗲湯好濃味。套餐肉類方面都好多選擇。主打日式黑毛和牛、美國三筋肉,和牛肩胛肉、特選Prime 牛肩肉、五花肉片、昆布漬雞肉、一口牛肉粒、蝦滑、即炸午餐肉、海鮮等等。日式黑毛和牛同埋昆布漬雞肉呢。兩樣都係大推,成晚食得,最多就係呢兩樣,牛肉味好濃,油脂分布均勻,雞就好滑。自助區熟食有天婦羅、炸雞、湯、飯同埋薄餅…..每樣試咗少少,然後就留肚食靚牛火鍋配料,基本各式各樣嘅丸,蔬菜都會有,種類都唔少飲品,除咗平時見開嘅果汁汽水,值得一讚嘅係有自家製嘅茶,好啱打邊爐飲甜品,見到有部雪糕機,然後旁邊竟然有一部窩夫機可以自助整窩夫食,我哋試咗整一個窩夫加雪糕,佢個窩夫蛋漿整得幾好,甜到啱啱好,外脆內軟,配埋雪糕幾正,重點係有得玩下臨走見到有個特別活動「任塞之放題 技能之競技會」加$
係top最低個層見到一人一煲打邊爐既大將
好似幾吸引,就試吓佢
湯底
自助區
火鍋配料,基本各式各樣嘅丸,蔬菜都會有,種類都唔少
臨走見到有個特別活動
「任塞之放題 技能之競技會」
加$18,獲得一個袋仔,限時3分鐘内,塞啲丸入膠袋,塞到幾多拎幾多,好搞笑
總結
價錢中上,但食物品質都唔錯,有靚牛食,時間夠長慢慢食,唔洗趕住走