Camilla_pll
慢慢的情調。寫意牛扒早午晚餐
Camilla_pll
2018-09-02
关注
人在太子,已經兩點幾,突然間好肚餓因為未食午餐,突然間諗起呢一間餐廳,其實仲有另一間,但係今日突然間好想食呢間🤣

最近嗰間竟然係呢間,我真係未去過,但我自己鍾意食呢間多啲!因為比較有情調!人都少啲舒服啲!坐喺呢度有一種時空穿梭返回工業時代的感覺!

今日好想開大餐所以就食多啲野!

兩點幾都仲有五餐真係正,因為今日係星期二日所以冇咩期望會有下午茶!

首先俾咗兩杯飲品!真係好得意好得意!左邊係姜姑娘檸檬汽水,姜味雖然唔出眾,但係好夠汽!右手邊個係因果報應可樂,雖然我覺得冇咩大分別,但係我覺得相比罐裝可樂冇咁甜,而且感覺到多好多汽!兩支都係紐西蘭貨品!真係值得一試

即刻入正餐!

上菜速度超快!20分鐘已經有得食.!

所有野都係即叫即做即炸即煎!正!

牛扒多士!牛扒肉質鮮美!容易咬,半肥瘦,放進兩塊蜜糖多士中間,又脆又甜,肉汁四溢!非常好吃!非常啱我食又飽肚!

請問要大讚佢個薯條!

真係一啲都唔簡單,唔係普通薯條!佢曾經調過味!又唔會太咸!又炸得剛剛好!皮又唔會太厚!薯仔又唔會太粗!淨係來食薯條都夠!

你個全日早餐真係男仔嘅份量!食完真係會飽到上心口!朋友係男仔都話飽到下晝七點幾首先講我最鍾意嘅蛋!半生熟嘅炒蛋,流質面香。用牛油炒嘅炒蛋,請問情何以堪?芝士蘑菇亦都係我非常非常非常之鍾意食!佢焗得非常之乾身,芝士並不是普通芝士!炸薯餅有別於麥當勞,每一粒都顯而易咬!薄皮脆身!不過我都係鍾意食薯條!牛扒,和蜂蜜麵包同之前講嘅冇乜分別!

總之一句講晒真係好好味!

好滿足嘅一餐,寫意咁同朋友依偎咗一個下晝,夜晚係飽到冇食到晚餐

經過太子會返嚟再食!由尖沙咀小店食到而家,生意一樣咁貨如輪轉!真係好安慰!

赞好
检举