2021-07-17 46 浏览
黎到厚福街,最不缺就係餐廳,想食咩種類都有,咁今次就會去食西餐,最特別就係會加埋大麻CBD - Med Chef餐廳比較昏暗,一個好迷幻嘅紫色招牌燈,勁靚,開放式廚房,成個場都好寬敞,坐都坐得好舒服餐廳主打大麻二酚CBD,睇簡介就話可以 幫助減壓,可以幫助放鬆身體及心靈,紓緩緊張情緒!(如果唔想加CBD,記得落單時揀 *不加*)帶子蟹肉牛油果他他配薑油黑醋汁 $128:勁多蟹肉 同 牛油果,面頭除左帶子,另外鋪有大大粒嘅三文魚籽,食落口感清新又好full!又可以加黑醋汁,酸酸地仲好食柚子漬三文魚半熟吞拿魚赤身珍珠飯 $148:大大碗,勁足料,滿瀉咁濟,三文魚切粒都係大大粒,吞拿魚又大大塊,食落勁新鮮!珍珠飯加埋適量嘅柚子汁 同 蛋汁一齊食,真係好鬼正!另外有d黑黑地嘅野,睇落似牛肉粒,其實係烤過嘅椰菜仔粒阿根廷穀飼平鐵牛扒配青醬伴黑醋蜜法邊豆、白菜花蓉 $298:牛扒煎得好靚,食落肉質好嫩,仲要超juicy,我自己會加少少鹽,個肉味更出,鐘意食牛扒嘅朋友,真係無理由唔食!特濃香蕉朱古力奶 $52:勁濃滑嘅朱古力,口感有少少似奶昔,勁smooth又creamy夏日雜莓果茶 $52:玻璃㯛

帶子蟹肉牛油果他他配薑油黑醋汁 $128:

柚子漬三文魚半熟吞拿魚赤身珍珠飯 $148:

特濃香蕉朱古力奶 $52:

夏日雜莓果茶 $52:
玻璃㯛 加 兩隻玻璃杯好文雅,飲落清得黎酸酸地,解濟又開胃,飲完仲可以免費refill架

2021-07-13