2007-04-09 15 浏览
同2個friend叫了一客三人餐, 有幾件豬柳, 一塊豬扒, 3隻蝦同3隻蠔. 雖然全部野都係炸嘅, 但係入口完全唔覺得油膩. 攞吉列豬柳同豬扒比較, 我覺得豬柳比較"林"同味道淡d, 豬扒比較有"咬口"同肉味重d. 天婦羅蝦就不過不失. 戲肉炸蠔就真係無得頂, 咬落去覺得好鮮味, 仲有蠔汁流出黎. 雖然散叫要35大元一隻, 但都忍唔住再order多3隻. 另外餐後奉上每人3片西瓜. 服務方面, 侍應服務態度好好, 不過有試過想加茶時找不到人, 要等一等.環境都幾清優, 地方又闊落, 坐得舒適, 音樂又唔會太大聲, 係個同friend慢慢談天的好地方, 食完晒慢慢談都無問題(我地由7點幾開始食, 傾到佢地話last order)

雖然全部野都係炸嘅, 但係入口完全唔覺得油膩.