2022-08-21
慕名而來, 失望而去.總結來講, 我感覺是間野無打算做落去. 服務就是無服務, 結賬自己走, D 杯想換又無人可以搵, 點餐 pad 亦無call 人服務, 人手又少.大家看看張相, 桌上物品, 1. 左邊黑色膠板, 竟然塊板有明顯破爛, 第一樣給我的東西是爛成咁.2. 個點餐pad 係無抹過, 有D 位按時感覺到粘粘的. 完全不像日本食肆的要求.3 . 無小型垃圾杯筒, 唔知係好事定壞事, 加完wasabi 後, 個膠就唔知掉去邊, 唯有掉在桌上. 然後是以下2張相: 黑色茶杯, 竟然係咁, D 吸索膠明顯脫落, 照用, 仲要唔止一隻. 令我好懷疑個衞生情況. 個杯身原本是白色膠, 一甩膠是好明顯.跟住點餐, 50蚊一件既海大拖羅, 送到來咁樣. 味道就無乜野, 但就感覺好差. 仲有一點好重要, 所有壽司的飯, 都好重醋, 我覺得唔好, 因為食多了覺得重味, 想食淡係做唔到, 件魚生想點下醬油和 wasabi 又太重味, 總之就係重味. 佢係重到每舊飯都見到有色, 好明顯.我重點左2次 中拖羅, 都係有根既, 感覺就唔掂了. 荼壼, 桌上最完好的東西. 但個水掣都幾實, 用個壼推
大家看看張相, 桌上物品,
然後是以下2張相:
我重點左2次 中拖羅, 都係有根既, 感覺就唔掂了.
海膽大拖羅
荼壼, 桌上最完好的東西. 但個水掣都幾實, 用個壼推其實都好不便, 用個耳仔推, 個咀又頂住, 唯有用壼身, 但又會熱到手, 尤其是沖完2杯即加水, 是好熱, 水又出得慢, 又耐又易流到桌濕晒, 如圖所見.
同埋千萬 不要加滿水, 一來壼身燙手, 二來一滿個壼咀就會流返出來.
面前 2 層運輸軌, 上前係一定要站著才拎到, 其實幾不便
wasabi 最值得讚, 因為一包分量不少, 不用開好多包就夠用. 側看就見到好厚身.
現在暫停了迴轉, 只有點餐.
款唔多, 只好有D 重覆叫, 甜品也很少選擇, 無野好叫.
重申返個總結, 我感覺是間野無打算做落去.
题外话/补充资料:
重申返個總結, 我感覺是間野無打算做落去.