2018-09-12 424 浏览
見到ig好多人post,一層層咁,覺得好靚好似好好食,所以慕名而來😍 今次係openrice訂位,幾方便。佢嘅九段盛分四種有刺身,壽司,刺身加壽司,同埋變化丼。一場黎到就試咗佢嘅刺身同埋壽司,兩個都揀咗高級啲嗰個🙈魚男九段盛刺身 (特盛)($328)魚男九段壽司盛 9貫 (極上)($298)賣相真係超級靚絕對要相機食先每一set都跟一碗魚生飯或者烏龍麵,我哋當然係每樣試一個啦!首先,啲刺身係非常新鮮。而且亦都有啲係罕見啲嘅刺身。我覺得刺身來講係非常好食,特別係拖羅同埋海膽,呢兩樣兩set都有。烏龍麵嘅魚湯好鮮甜,但係整體食物就比較普通,但係賣相好得意,係用一個茶壺裝住,要去打開個蓋攞啲烏龍麵出嚟,再用個茶壺倒啲湯😂。當日嘅魚生飯係拖羅飯,唔錯,始終覺得呢度嘅刺身比較好食同抵食!個人比較推介魚生飯。刺身盛應該食落唔夠飽,壽司盛一個人食都OK!個人係比較推介壽司盛👍🏻 因為其實刺身都差唔多,但係比較飽又比較平😆所以我哋之後再嗌左個串燒 (燒煙肉荔枝串) ($28)同埋芝士年糕 ($38),芝士年糕好好食🤤 煙un得黎有芝士軟心。餐飲兩杯 (免費)總括來講,嘢食唔錯,係值得佢個價錢!但唔可以

佢嘅九段盛分四種有刺身壽司刺身壽司,同埋變化丼。

一場黎到就試咗佢嘅刺身同埋壽司,兩個都揀咗高級啲嗰個🙈

魚男九段盛刺身 (特盛)($328)

魚男九段壽司盛 9貫 (極上)($298)

賣相真係超級靚
絕對要相機食先

,呢兩樣兩set都有。

餐飲兩杯 (免費)

總括來講,嘢食唔錯,係值得佢個價錢!但唔可以講係特別平。而且今次我哋個位坐得有啲迫,啲嘢食都唔夠擺。但係服務非常好,最緊要啲嘢食真係好靚,值得一試!