2017-12-13 31 浏览
出黎食野,味道好唔好當然重要,但基本既服務態度亦都係一般人expect會有既野,可惜喺點點甜呢度我地係一樣都搵唔到🤷🏿‍♂️店面唔大,而且正值周末晚飯後既時段,稍微等下都可以理解甜品選擇都多,咁簡完兼落單之後就同朋友吹下水咁啦。之不過我地睇住個店員係一邊禁電話一邊整野食,另外果啲就踎哂喺度講粗口同是非。大佬,呢度唔係街市,更何況你間鋪咁細,根本全村人都聽到哂啦,其他客人有時都擰過頭過去睇下咩事。唉,真心不知所謂😡至於味道呢,舊紫薯味道太淡,芋圓太硬兼無味,小丸子好淋無口感至於呢個呢,同圖片個樣相差太遠,紅豆沙超級稀,配料方面同上面果個差唔多,不值一提諗住芒果野最大路,結果係酸到不得了,食兩啖已經想放棄😶好少可食甜品食到咁唔開心,總之就無下次啦!

店面唔大,而且正值周末晚飯後既時段,稍微等下都可以理解

芋圓仙草盛配紫薯(凍)

芋圓丸子紅豆沙(凍)

夏日情迷

諗住芒果野最大路,結果係酸到不得了,食兩啖已經想放棄😶

好少可食甜品食到咁唔開心,總之就無下次啦!
2017-11-04
$29 (宵夜)