2013-01-13
好耐無寫過食評,但係今次真係忍唔住,因為真係好耐無試過咁差嘅服務。首先,坐得好逼,呢樣我接受。不過想寫嘢食時,其中一位侍應望倒我舉手,都無理我。跟住另一為侍應落單,問多一句都唔得,超差態度!咁都算啦,食到一半,我叫侍應俾多碟醬我,叫極都無人理。之後頭先嗰個唔理我嘅女侍應咁橋去隔離枱,我先有機會叫佢俾醬我。佢聽完就走咗,轉頭去咗做第二D嘢!我同我朋友都呆咗!如果你聽唔倒,你可以叫我講多次(不過佢一定聽倒)!如果你唔可以俾多碟醬,你都可以同我講,而唔係當無聽過我講就走咗去!!我有懷疑過我有無怪錯佢,會唔會佢唔識講廣東話?不過唔係,因為之後我聽倒佢講廣東話!到我食完(碟上面仲有飯),我一放低筷子,佢就即係將檯面上面唔要嘅嘢丟哂落我碟飯度!問都無問我食完未!如果我未食完,只係放低筷子飲嘢,咁我咪無啦啦俾你收咗我嘅午餐?仲有,我食完都仲有成大杯嘢未飲,另一位侍應就將我檯面未用完嘅紙巾執走,然後放低新嘅筷子,超趕客!自問我今次真係食得好快,坐低都係十五分鐘,我明白午餐時間多人,但係我係咪連杯飲品都唔可以飲埋先呢?講返食物,我哋叫咗泰妃雞飯,我同我朋友都係覺得好普通,唔係難食又唔係好食。雞有D凍得滯
講返食物,我哋叫咗泰妃雞飯,我同我朋友都係覺得好普通,唔係難食又唔係好食。雞有D凍得滯,同埋乾咗D,油飯無咩味,唯一係個醬好味,要靠佢提味(所以我先要叫佢俾多碟)。
咁嘅服務態度,就算好食我都唔會返去,何況只係普通!