2018-12-15
論食物,呢間餐廳味道不錯,某d餸重味精,而且價錢相宜!論服務,真係極差,朋友因事遲左半個鐘到,而我準時到入左位坐住等,因為帶住個bb,係等候其間,侍應們不斷投放眼光,令你感到好有壓力!好彩bb無扭,不然佢地店員既目光相信會更不友善!之後,朋友到左,想點菜,一位偏老帶眼鏡既灰髮男人,佢皺曬既眉頭問我咩事,話好忙一陣叫人黎,叫極都無人!題外話:隔壁枱有兩個人,入座個陣講係3位,最後都係得2位!個個灰髮男侍應係佢地走左之後,用粗口不停鬧!但最搞笑係間鋪有空位,出面無人等緊!返回正題,我地再叫另一個侍應,都係黑口黑面咁。飯後,朋友問個侍應想要牙簽,佢係零反應咁執枱!到最後,我地準備走,因為有bb又要校咩帶,又要執返bb食野既野,我地企係到又搞左一輪!有個女侍應突然係我地傾計個陣,扮執我地張枱郁張登勁大聲,仲要黑面!我建議如果你地想轉枱轉得快,賺多幾轉,不如set用餐時間!如果唔鐘意人留得耐,想做快餐店形式,要切生日蛋糕就比$200切餅費,咁就少d人係到食蛋糕慶祝!基本上間餐廳接觸到既侍應都係黑口黑面,我相信係佢既餐廳文化,而灰髮個個男人,我覺得佢可能係老闆,咁佢d員工自不然就學老闆!如果唔係老
基本上間餐廳接觸到既侍應都係黑口黑面,我相信係佢既餐廳文化,而灰髮個個男人,我覺得佢可能係老闆,咁佢d員工自不然就學老闆!如果唔係老闆仲要咁既態度,都好難做服務業,請你轉行啦!