2020-09-27
假期想Chill 吓,無諗過一間打著明星效應,但入座安排,服務員水準(尤其是位男性經理「唔知佢哋有幾多位經理」)差到如此不堪! ☹️☹️☹️首先,安排雙重標準,但指示極度不清晰。一個放在高高位置「請在此排隊」(你一定睇到)!另一個「請先登記」放在排隊拉架牌仔中....(啲人排緊隊,你唔會睇到)!做少一樣都唔好諗住你有機會入座! 當然唔會理會你已排隊等了45分鐘)麻煩你重頭排過! 咁我就白白餓住,仲要一肚氣。另外,同經理講,佢果兩個牌,誤導人....將兩段野分開寫,擺放唔同位置,浪費我們時間! 仲要睇唔到!佢嘅反應是....「係咁的了,唔好食囉! 」你比錢佢,仲要受氣,唔怪之得啲普通員工質素咁差! 👎👎👎👎👎就是這樣,香港人難得放假嘅心情,就比呢啲價錢貴,但未食已極度無水準嘅「餐廳」,激到一肚氣了!