2015-08-12
我最初係想食牛一,不過估不到佢已搬鋪,之後見到牛陣,就覺得應該差5多瓜,所以去試,點知係惡夢既開始。首先,我對208元既澳洲牛,認為ok吧,可以任飲,點知飲1罐,就要向員工點一次 之後牛肉,第一次黎就幾靚,有紋 覺得抵食,點知第一碟之後,要等成半個鐘先黎多碟,而且越黎就越差d牛,最忘記5到,最後一次黎既牛肉,係同紙皮無分別而且因為等第二碟牛肉太耐,希望員工跟跟,點知牛肉無黎,仲要玩針對,熄埋我果邊d冷氣,隔離枱點果d牛肉,即點即到,當場覺得今次真係尼世最大既錯誤,點解要食尼間同行既朋友因等牛肉太耐,結果成程食菜,結果問我,尼間叫咩牛陣啊,叫菜陣啦,垃圾。總結黎講,我係第一次寫食評,有咩問題,請原諒,我只係5希望其他師兄師姐會中伏,浪費金錢同時間,而且因為勁無心情食尼間,所以無影相。