都唔係第一次幫趁呢間野,點知今次奶野。我地叫左個芝士辣撈面 ,由入座計大半個鐘都未到。咁見到隔離台d 炸雞都到哂,就叫左個waiter 過黎問, 頭兩次我地d 態度都好好,waiter剩係話我再睇下啦下,冇你再搵我啦。第三次問佢既時候我話,我等左成個鐘啦都未有得食,係咪漏左單,煮個撈面應該唔洗咁耐?然後佢死口唔認漏左單, 仲用唔好既語氣同我講,睇左你張單係半個幾鐘前同你落架咋。半個鐘等個五分鐘煮得起既面係好正常既事?仲要串個客。到個撈面黎,自問唔係唔食得辣,而且之前黎食都食過呢個面。但今次個面辣到完全食唔到,食左兩啖就開始胃痛,最後成個面冇食到。我唔相信個面辣到咁樣落單前唔會提醒個客囉。埋單都仲係好肚餓同好胃痛,又唔係平,咁既服務態度,咁既質素,冇下次。
都唔係第一次幫趁呢間野,點知今次奶野。

2021-11-25