2020-12-23 171 浏览
一早訂左枱去食lunch,去到話有90分鐘,落order時被問要唔要叫甜品我地話遲啲叫待應都無講話最少交枱前15分鐘要叫。仲有大概20分鐘先到交枱時間,待應比張單叫我地埋,我地話想叫甜品,被告知唔得,因為我地要最少30分鐘前叫,因甜品要15分鐘先整到!我地話而家即刻叫但被拒絕,我地問點解一坐低無提醒我地,待應竟然話無責任提我地,重手指住Menu上面一行大概font5鈄體淺色字寫住“甜品製作需15分鐘”話其實Menu都已經有寫!!完全不能接受待應嘅態度,只係想叫一個甜品換來一肚氣,個甜品並唔係免費的!!!餐廳真係應該檢討下員工質素,食物再好食,裝修再靚都無用,以後唔會黎亦會提醒朋友唔好黎受氣。