2022-01-26 376 浏览
本身住附近,已經唔係第一次食。食物質素的確係好好,但員工質素有待改善。之前經過嘅時候前台職員問我同屋企人有冇興趣喺大圍小館食晚飯。咁我地一行三人6點拎咗飛就等位入啦。前台一直話我地知「就快有枱、有人走緊、執緊枱」為由,叫我地等多陣就有得入座。結果等到快7點,book咗枱嘅人都就快到齊。我地就再追問前台職員幾時有位啦,然後佢都係叫我地等多陣。終於快新一輪入座嘅時候,職員竟然表示fully booked所以畀唔到位我地。明明係佢叫我地過黎食,點知等咗成個鐘先講冇位畀我地!我地就問個職員點解宜家先同我地講冇位,然後佢居然扮睇我地唔到,唔理我地!入面有位應該係manager, 聽到佢鬧個前台好畀飛人。但位manager一樣當我地透明,冇應過我地一句。經過今次,無論野食幾好食都冇用。服務態度差成咁,叫人點樣再幫襯?一句道歉都冇,白白要人一共等咗一個半鐘先話冇枱。

。明明係佢叫我地過黎食,點知等咗成個鐘先講冇位畀我地!

一句道歉都冇,白白要人一共等咗一個半鐘先話冇枱。