舖头𠮶三个阿姐啲服务态度差到离晒谱公司搞party同事话想食蛋挞 听人讲话呢间好食 为免到时冇 就谂住预先订定 上网搜寻电话嘅时候发现做紧双十一优惠 $11/2个 条款又冇写明每人只可以限购 打电话去订就问下预订可唔可以有优惠 个阿姐已经好似如临大敌:你预订你就要比正价 用优惠我唔会留俾你架 你自己黎排队啦  你订我就收你正价 同埋每人可以买一次 唔知以为有几抢手 but fine 我地本身唔系贪优惠  照用用正价订左两打够中去拎𠮶阵 佢已经一早包好晒 系「冻」嘅蛋挞 我哋话d蛋挞冻既 个阿姐就用D好衰嘅态度话:预订就梗系冻㗎啦 要热既就唔好预订啦我话人地特价可以食热?! 我用正价,买仲要食冻既? 咁唔要喇阿姐话:预订系食冻架喇 你唔要边个要牙? 仲好似恐吓嘅态度话:哦 你电话系乜乜乜丫麻 xx小姐 预定左唔要唔比钱而家咩服务态度?离哂普同佢讲左好耐先好唔情愿换啲暖嘅 仲要一路包一路俾说话人听 D野几好食都冇用!我消费你地D态度仲衰过差你钱咁!正垃圾!
舖头𠮶三个阿姐啲服务态度差到离晒谱
而家咩服务态度?离哂普
同佢讲左好耐先好唔情愿换啲暖嘅 仲要一路包一路俾说话人听
D野几好食都冇用!我消费你地D态度仲衰过差你钱咁!正垃圾!
2021-11-11
外卖自取