第一次寫食評,第一次嘅差評俾你哋,舖入面所有嘅所謂侍應好似行屍走肉咁,由坐低到走全程唔好講話有笑容,完全係目無表情,一句多謝都無,我哋講唔該都多過佢哋,睇open rice 知道佢哋啲態度唔係咁好但係無諗過咁差!所有嘅樓面連收銀都好似唔想做咁,不過最差嘅係嗰個疑似經理著西裝好瘦嘅四眼阿叔,做到黑口黑面仲要眼啤啤,食完飯俾錢叫佢寫張手寫單,寫完之後掉喺枱面,茶餐廳嘅服務都好過佢哋,食咗差唔多$1200咁嘅服務,仲夠膽收服務費 其實唔想做就唔好做啦!你哋嘅老闆真係唔知點請人,請咗啲咁嘅人嚟趕客,嘢食份量又少又唔係話好食到一個點,真係貼錢買難受囉!今次係第一次亦係最後一次(最衰唔可以講粗口去表達,如果唔係會更加傳神囉)