2017-11-13
屋企人生日做定功課,上網見到依間甜品即刻俾佢個樣吸引,即刻上網再找其他資料原來先發覺已經開三年!點解我宜家先知嘅咁真係太遲啦!等我一於去試吓好唔好味!去到16樓,打開門就係餐廳的位置,雖然餐廳不是太大,約有20多個位另外一邊就坐沙發,裝飾用黑白灰 來做主題簡單,簡約舒適。一開始服務員會放你忙低一支試管,原來依支係果汁,俾我哋用嚟清新口腔的,但係真係要快啲飲如果唔係就會變熱咗唔好飲! 😋跟住我哋嘅主角就來,服務員會比三種不同的墊給我們選擇,當然我哋會有選擇困難,都係望吓左右附近客人用咩色 。因為點了二個餐,所以可以揀兩隻,我哋選擇黑白色 。服務員一開始就好細心問我哋有冇食物過敏 就為我們去畫圖 , 放每一款材料都會介紹,都會俾我地試食,總之整個過程都非常開心。整到最後即刻用液體氮氣整雪糕,煙霧離漫嘅感覺好好玩!整體食物全部都好好味,有很多不同的選擇我當日去食朱古力雪糕,朱古力布甸椰菜花奶凍,黑加倫子布甸等 爸爸媽媽平時都好少出街,唔太鍾意食甜品初頭都有擔心過佢哋會唔鍾意,點知佢哋食完竟然同我講下次再嚟! 真心很感謝這裏的員工及廚師!全部都服務態度都好好,每一個服務都很真心,最後很感謝你們
原來先發覺已經開三年!
點解我宜家先知嘅咁真係太遲啦!
等我一於去試吓好唔好味!
服務員一開始就好細心問我哋有冇食物過敏
整到最後即刻用液體氮氣整雪糕,
煙霧離漫嘅感覺好好玩!
真心很感謝這裏的員工及廚師!
全部都服務態度都好好,每一個服務都很真心,最後很感謝你們給我和家人最美好的時光,我一定都會再來繼續加油