2021-06-05
朋友生日,問佢想食咩,佢一來就話想食韓燒👍🏻👍🏻 之後就send 左呢間俾我睇,睇相感覺幾好食咁,而且見係韓國人主理,當堂勁有興趣,即刻打去book 位!🤣🤣🤣好在我地有book 位,成座樓,得呢度門口有人排,其他都勁靜,而且佢仲要爆house!🤣🤣🤣 準時7:30pm 到,一來到見老闆同waitress 姐姐好似鬆一口氣咁,之後同waitress 姐姐講開,先知原來佢地抄錯我個電話,全日打俾我confirm 張枱但揾唔到我,見我來到所以鬆口氣,haha....so cute....好在我都準時出現🤣🤣👍🏻👍🏻3個女仔,睇來睇去都係覺得4人set 最抵,又有牛肉,豬肉,又有熟食,水冷麵,海鮮煎餅,沙律,真係好多嘢食,而且仲有啲韓式小菜,又送個焗蛋,成張枱都擺唔晒🤣🤣🤣🤣豬肉好好食,唔太肥又有啲油脂,而且唔識燒唔緊要,店員好好會主動幫我地燒,另外個海鮮煎餅好足料,我地覺得好好食🤣🤣👍🏻👍🏻不過個水冷麵我地就覺得麻麻地,可能我地擺左都幾耐先動手,嚴格來講係Waitress 姐姐可能見我地咁耐唔食,所以出手分俾我地,不過佢太辣,我覺得唔太好食🤣🤣🤣我覺得呢度食都幾韓國,而且service 幾
我覺得呢度食都幾韓國,而且service 幾好,又唔趕人走,很不錯。。。下次想試下人蔘雞湯🤣🤣