2018-01-03 618 浏览
一開始已經比佢個店名混淆左, 到底係飲酒既地方, 定係 食火鍋既地方? 我諗大部份人都有咁既問題係個腦度, 直到去我上到店入面, 店內環境比我既感覺就係一個好西式既火鍋店, 呢個IDEA真係好特別呢度既位置都係大方舒適, 我地一行二人都可以被安排到四人桌, 邊食邊吹水真係一大樂事我地揀左既湯底叫做行酒江湖, 一鍋4種唔同既湯底, 有豬骨湯底, 海鮮湯底, 藥膳湯底同埋少辣既湯底所有湯底都係勁多材料係入面, 本身個湯底已經有好多野食!!!海鮮拼盤超大的一盤, 包羅萬有, 帶子, 蝦, 蜆, 等等既都有齊, 我覺得最正就係個帶子, 勁大粒原隻上!! 放入去海鮮湯底度煮, 成個鮮味即刻提升左幾度!! 就算佢熟左之後會縮細左, 都係比一般食開既大粒!! 正頂級安格斯牛頸脊超得意, 佢既牛頸脊係掛係度, 完全可以欣賞到佢雪花分佈得幾幾完美, 又方便易夾!! 其實唔係得個睇字哈哈, 味道真係無野講, 入口即溶之餘好重牛味!! 正鴨血鴨血比起豬血個口感會實淨D, 冇咁易散, 佢吸收左湯底既材料之後個味道真係不得了!! 好好味波菜估唔到連菜都可以咁高質, 食到我地9成飽架喇,..咁就諗住食幾條菜就算,
一開始已經比佢個店名混淆左,

海鮮拼盤

頂級安格斯牛頸脊

鴨血

波菜
估唔到連菜都可以咁高質, 食到我地9成飽架喇,..咁就諗住食幾條菜就算, 點知真係食到停唔到口!!! 點解可以咁入味, 而且個口感同味道都係我好鐘意, 即使好飽都食哂佢

紫貝天葵竹蔗茅根
呢2杯飲品好得意, 紫貝天葵個味道好濃郁, 岩哂打邊爐降下火
2017-12-06