去中環除咗飲藍瓶子都可以試吓依一間coffee shop,輕食為主,麻雀雖小卻五臟俱全!可惜比較多人等位唔敢坐太耐😅➖🍞Toast Tailoring $108意思係佢入邊有三個Steps同好多款配料俾你按喜好配搭!包類+ spread(醬) + 兩款toppings 我簡左:Avocado🥑& Scrambled egg🍳+Green Mayo+Sourdough🍴我以為係一塊toast on top牛油果同蛋就算,點知都幾有誠意喎!😍 兩塊toast不特止仲要用牛油果同你整花瓣😂 滑蛋份量勁足同埋真係滑😚配Green Mayo係超夾!🤤 依個價錢配咁嘅質素係抵比😌➖☕️Flat white (fruity) 200ml $45☕️Flat white (nutty) 140ml $42咖啡都好認真地要你簡,啱哂啲對咖啡有要求嘅人😌先簡想要咩風味嘅豆,再揀杯size。識飲嘅就會飲到兩杯啡係有分別!fruity既會飲到甜啲同少少果酸,個人奶啡方面鍾意nutty多啲,啡味較濃😌咖啡師咁有心思嘅拉花 心情都靚哂☺️➖🥨Bacon Danish $28我會直譯為煙肉酥,男朋友order嘅,我淨係食

🍞Toast Tailoring $108

🥨Bacon Danish $28
我會直譯為煙肉酥,男朋友order嘅,我淨係食咗一啖,只能說口感鬆脆又幾香 都唔會差得去邊😋