2009-04-24 12 浏览
我係愛菌人,所以好鐘意黎阿詩瑪食,唔貴又好味,當然如果你怕肥就請回,因為每碟菜底都會有一堆油嚇怕你!松茸飯:一個木桶裝o既飯夠三個人份量,但我同男友次次都可以食哂,因為好香,一打開木桶已經聞到陣陣菌味,松茸亦落得好足料,一定要試!麗江炒雜菌:想一次過食唔同o既菌類,一定要叫呢味!炒得好惹味,所有菌類都好爽口,不過超肥桑拿牛肝菌:牛肝菌帶點苦好特別,但只要你一吃,會停唔到口,送飯一流!有些時段會推出以特惠價試新菜色,我有次試過麻辣蝦,好刺激,真的好麻辣,我唔食得好辣,只係叫左小辣但都食到停唔到口,不過唔知係唔係味覺遲鈍左,蝦無蝦味,但起碼唔會霉。P.S. 好鐘意飲佢地d "lor" 米茶,好特別,比玄米茶更好飲