2007-04-25
讓我一次過寫晒我食過但未寫既野記得很久之前,吃了一個香草tomato包,打開膠袋後勁香囉!好似係$6,新出的。勁好味呀!!軟軟的,香草味和tomato味都很平均,誰也搶不了誰的風頭。搞到我依家好想食..........啤酒腸三文治,啤酒腸沒甚麼特別,但仍很喜歡他們的三文治,因為都很健康,有很多tomato和青瓜。我發覺每次過左lunchtime 都買唔到蛋沙律三文治,失望得很。芝士波波,$5三粒,買左一陣先食都仲係暖既,奶好味呀!食完啤酒腸三文治再食晒三粒都唔滯!actually 我想一粒一粒慢慢嘆,但太好味喇,忍唔住一次過食晒!因為就畢業了,驚以後無乜機會幫襯,所以買了一直好恨食既曲奇餅,$33,貴貴地,有朱古力、牛油和蛋白曲奇,朱古力曲奇有朱古力粒粒,好開心!只外有芝麻脆,乜乜酥皮粒(好脆!!)和另一款唔知乜野(好似食緊叉燒酥,哈哈)。anyway,六樣都好味!下幾次經過這家店,我會試我未試過既cake and 買tart,等我既報告喇~