今次同男朋友試咗呢間新開屯門嘅「一鼎茶(  °‪꒳​° ).ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪」‬‬‬‬‬‬‬望咗佢哋個Menu見到都幾多選擇,價錢都算合理,今次就決定飲一杯黑糖珍珠同一杯芒果系列°*.\(*´∀`*)/.*゜⸜(*ˊᗜˋ*)⸝黑糖珍珠牛乳- ̗̀‎𖤐呢杯肥仔水超級正,黑糖甜甜地加上牛乳味道好濃郁,仲有珍珠都係好煙韌,超級多珍珠,飲晒成杯都好滿足!鮮芒芒甘露- ̗̀‎𖤐另外呢一杯鮮芒芒甘露都好足料,有好多芒果肉,芒果都幾甜下,下一次都會再叫呢杯嚟飲⸜( ◍´꒳`◍ )⸝呢兩杯飲品我都冇特別order少冰或者少甜,正常嘅甜度同正常冰都覺得味道啱啱好,當然如果有需要都可以再同店員order要求。整體嚟講兩杯嘢飲,我覺得都幾好飲,都唔需要話排好耐就已經整好,效率都幾高!

黑糖珍珠牛乳- ̗̀‎𖤐
鮮芒芒甘露- ̗̀‎𖤐