2021-01-03
1. 卡位相對黎講窄。因為對腳五可以放直要打側對腳2. 部份服務員換紙既技術相當五成熟,換紙既時候d油滴到周圍都系。換新紙,油紙系兩張一齊既,但系兩張紙系完全分開既,搞到燒既時候面個張油紙旭黎旭去。而目底部既紙會燒焦。3.店內我所見好似系冇醬汁點燒肉,只有一些樽裝調味料。樽裝調味料既洞口較大五系好方便,加上亦冇用黎放個人用既調味兜仔。4.香草魚柳,味道好香但好淹得太多,食落咸左dd5.蟹腳,當然系一間任食既餐廳有蟹腳食五可以抱有太大期待。但系蟹腳食落系非常柴,我覺得食緊蟹乾,如果蟹腳系呢個水準我個人認為可以五洗提供。因為它變左系一個扣分項。6.刺身,系落刺身既時候限每次只可以攞一隻赤蝦。但我相信絕大部分既人都會結伴同行,只可以攞一隻需要另一位自己去攞。希望可以限一次可以攞兩隻。
4.香草魚柳,味道好香但好淹得太多,食落咸左dd