2018-03-09
從來未試過食完野一出餐廳門口,會同其實食客一齊話好伏💩好伏💩好伏💩本來滿心歡喜見呢間「伏野」咁多好評,又好味、又坐得舒服、仲要有live band,一早book咗同朋友嚟Happy Friday!點知野食鹹到苦,間野鹹到爆🤮一去到見間餐廳其實勁細,比學校課室仲細,放咗15枱客逼到爆,仲要加個live band,sorry其實無band,係live music間餐廳就係上圖眼見咁闊😪入到去,音樂聲剛好蓋過鄰位嘅交談聲,唔錯咖😊同時亦剛好蓋過我同朋友嘅對話聲🙄講到野食呢個真係極品!極力推薦俾大家🙌🏼如果你唔知咩叫鹹嘅極至就一定要嚟挑戰下!係自己味覺有問題定係🤣明明好多正評😂😂😂鹹 到 苦 啊 🤢都有正常野嘅⋯手工肉丸漢堡呢個係好味嘅雖然食完,相都唔願影,一啲都唔飽!心入面勁想走!出到面口遇到啲隔離枱,大家見到又有人因為openrice上嚟做水魚啦sosad總結,如果今日係4月1號,挑戰尖沙咀最伏愚人節大餐,騷真係當之無愧啊🌟
間餐廳就係上圖眼見咁闊😪
講到野食
隱世極鹹苦松露水魚中啡菇意粉
鹹 到 苦 啊 🤢
都有正常野嘅⋯手工肉丸漢堡
呢個係好味嘅雖然
食完,相都唔願影,一啲都唔飽!心入面勁想走!