2009-10-06
呢篇係久封的食評, 太久了, 忘記了post. 近日有友人話想到訪此食肆, 想起這久違的食評. 好啦, 俾個機會佢解封. 四個人, 點了: 黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩. 呢個真係得個怪字, 芝士味好淡, 又少少淡而無味feel, 外表係焗得幾脆既. 想加個source 試下, 會否配合點?! 原來那藍莓味的醬汁, 係唔加好過加. 好似香口膠咁的味道... 呢個真係唔多合格. 巴拿馬火腿沙律. 巴拿馬火腿算ok, 當然不可跟sabatini 相題並論, 但一分錢一分貨, 算係夠味, 收貨有餘. 哈蜜瓜ok 甜, 還可以. 白汁三文魚墨魚汁麵. 呢個雖然看似平凡, 但味道又幾唔錯喎. 白汁唔會太漏, 恰到好處. 黑魚汁麵有咬口, 也能吸收白汁和芝士的味道, 唔錯! 牛肉漢堡. 呢個都係期待的名物. 呢個沒有令我們失望. 牛肉仲係好嫩, 好軟熟. 加上蕃茄等配料, 又新鮮, 又健康. 熱騰騰的薯條也加咗唔少分!服務方面, 都ok, 見門外挺多食客等候, 也沒有催迫我們埋單. 但若對食物介紹可詳盡點會更好.
四個人, 點了: