2022-06-02 368 浏览
趁住restaurant week 同朋友一齊到訪呢間餐廳~ $298 試咗set dinner🙊 每人可以揀前菜、主菜同甜品各一款,同埋有一杯飲品~ 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫⭐️sᴄᴀʟʟᴏᴘ ᴄᴇᴠɪᴄʜᴇ ᴡ/ ᴡᴀʟɴᴜᴛs, ʏᴜᴢᴜ ᴅʀᴇssɪɴɢ ❤️8.0⭐️ʙᴇᴇғ ᴛᴀʀᴛᴀʀᴇ ᴡ/ ᴄʜᴏʀɪᴢᴏ, ᴘɪɴᴇ ɴᴜᴛs❤️7.5兩款前菜份量都唔少🙊 帶子好清新,而牛肉他他就鹹香味較重~𝐌𝐚𝐢𝐧⭐️ʀᴏᴀsᴛᴇᴅ ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ ᴇʏᴇ ᴡ/ ʏᴏʀᴋsʜɪʀᴇ ᴘᴜᴅᴅɪɴɢ, ᴄʀᴇᴀᴍᴇᴅ sᴘɪɴᴀᴄʜ ❤️7.5⭐️sᴘɪᴄʏ ᴛɪɢᴇʀ ᴘʀᴀᴡɴ ᴛᴀɢʟɪᴀᴛᴇʟʟᴀ ❤️8.5肉眼叫咗medium rare,真係好嫩同埋牛肉味都算重👍🏻 配菜都幾好食,特別係creamed spinach好啱我口味🤤 反而覺得意粉更有驚喜,入面有好多隻蝦,隻隻都新鮮彈牙,醬汁微辣惹味,好食👍🏻𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭⭐️ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ ❤️7.0⭐️ᴄʜᴜʀʀᴏs ᴡ/ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ sᴀᴜᴄᴇ ❤️6.5Tiramisu正正常常啦~酒味可以再重啲☺️ churros嘅份量真係少得可憐😂 味道

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫
兩款前菜份量都唔少🙊 帶子好清新,而牛肉他他就鹹香味較重~

𝐌𝐚𝐢𝐧

𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭
⭐️ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ ❤️7.0
Tiramisu正正常常啦~酒味可以再重啲☺️ churros嘅份量真係少得可憐😂 味道係唔差,但咁細條食落口感真係爭啲😂