2015-09-29
係旺角行完街,隨意走上了這家火鍋店,可能時間尚早,唔洗等位😁呢到同其他放題火鍋店一樣有四種價錢質素,我同朋友揀左中下價錢178任食,湯底就揀左人參雞湯~進補呀!!!湯底黎到之際,我心想:我有無眼花?……半只雞係湯裡面~味道意外地好味,令到平時唔食菜的我都食曬,個湯底真係令到d菜都好好味!!😋
178牛肉的質素,個人認為已經好靚!原來仲有魚柳同雞肉都可以任添,不過記住魚柳唔好煮太耐!
問店員攞個牌影相再係fb打卡就每人送兩隻扇貝!普普通通,試下海鮮過下癮!不過都係果句,呢個人參雞湯湯底煮咩都好食,我地想飲曬d湯!😋😋
最後當然唔少得乳酪雪糕!其實仲有個甜品bar,不過我地食得太慢,食唔切……下次再黎食過!!最後一提,店員服務一流,時不時自己會過黎幫你加湯,仲會問你要唔要加肉,真係除左埋單果下要舉手之外,其他時間根本唔洗叫店員,自己都會埋黎幫你!正!