話咁快咁快夏天又就完,中秋都就黎到啦,我依個打邊爐關注組成員梗係要打下邊爐啦😛😛今次黎到觀塘工業區一間隱世火鍋店巧得鍋,話就話隱世,其實都唔算太難搵,係地鐵站行兩分鐘就到👍餐牌有兩頁,食物一目了然,仲有好多湯底可以揀架餐廳好貼心預備左多款醬料俾我地DIY,岩哂鍾意混醬既朋友啦~如果唔想揀既朋友可以揀佢地既巧得set(每位$268。Set跟一款任選湯底/雞煲/烤魚,今次我地揀左烤魚煲,選用既魚係用桂花魚,魚肉鮮嫩有魚味,湯底小辣已經好夠辣,仲有好重花椒既麻香,岩哂食辣既人呀😜😛依間餐廳真係好多驚喜呀,真係估唔到個爐除左可以打邊爐之外仲可以燒肉!好多謝老闆既提議呀,一次過可以滿足哂兩個願望真係十分超值呀除此之外仲有食肉獸最愛既牛肉拼盤,雜菜拼盤同埋巧得大拼盤,個拼盤有齊海鮮、爽滑既手打墨魚丸&蝦丸同手工安格斯牛肉餃子,每款配料都真材實料,用心製作!

餐牌有兩頁,食物一目了然,仲有好多湯底可以揀架

如果唔想揀既朋友可以揀佢地既巧得set(每位$268。

2021-09-08