2015-08-30 1205 浏览
原本唸住去食日本野,但揸車經過見到呢間野。因為有位朋友之前話食過都唔錯, 於是就決定食呢間啦!一行四人叫左一份炒球, 話梅骨, 椒鹽鮮魷, 酥炸豬手同扇貝 ,但意想不到咁好食 。首先我就覺得個炒球略嫌鹹左小小,但d魚都好滑下。 第二就係個話梅骨,酸酸甜甜同埋真係好重話梅味,真係好開胃 。冇諗個呢間野既話梅骨咁好食, 個個都話正。 第三椒鹽鮮魷,我本人就麻麻地啦, 不過都好爽口同OK ga。第四個扇貝都好正, 新鮮熱辣辣就食, 蒜蓉味好重,味道好正,又唔會好鹹,加埋d粉絲,真係送飯一流。最後就係個酥炸豬手,真係好好食。 相比起我係高級餐廳, 呢到真係好食好多,而且便好多, 份量又唔差, 好香口,而且個皮好脆口, 勁好食。 總括而言, 雖然環境一般。但食物質素真係好正, 讚讚讚。 值得推介!

2015-08-29