2021-03-17 524 浏览
話說我好耐之前喺中環分店試過一次食tea 對佢個Tiramisu比較有印象之後都冇機會再試到最近見到唔同地方都有佢份單,比佢哋格調又吸引咗入去,自此之後決定以後諗唔到食咩西餐就食佢一開始喺門口等坐一陣一位,負責招待的Rachel態度非常好,亦都會間唔中同我哋chit chat 下 入咗之後唔同嘅服務員都非常有禮貌,加分!叫咗Parmasen Ravioroti ; Lorighittas and Tuna tartrate 三樣都十分出色意式雲吞配上牛肉汁加芝士滑溜之餘好入味 配白酒/rose 一流海鮮戒指麵好特別 好有口感 海鮮鮮甜又足料 汁都好味 不過稍嫌份量不夠吃 嘻嘻最後呑拿魚他他我本身以為我唔會食 因為我麻麻哋tuna 同埋覺得一pat嘢咁 感覺唔好食但小試咗一口之後又顛覆咗我嘅觀感,吞拿魚本身有鹹味再加上牛油果嘅texture 好開胃又balance 係有suprise 嘅 因為本人好中意食牛油果 所以cover 咗我對呑拿魚嘅抗拒🤣🤣環境👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻服務👍🏻👍🏻👍🏻食物👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻價錢👍🏻👍🏻👍🏻Overall 85/100

環境👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
服務👍🏻👍🏻👍🏻