2019-05-04 1413 浏览
为咗庆祝生日,又想试新嘢结果拣咗呢间steak house一去到,去bar area,试咗个cocktail先,外型有趣,而且又几好饮,倾下计然后就去主餐区食嘢叫咗枝酒,6个人,一杯杯叫唔抵。。。一枝啦!头盘叫咗个带子刺身的,好好味 但大家要留意呢度的portion 偏大,要好好plan 点叫main course 6 个人share 2 大块扒 (total 60oz),果然系steak house , 肉质好得,煮得ok 至于配菜嘛,就不过不失啦甜品就叫咗baked Alaska, 点火果刻的确好震撼,但甜品本身太多cream, 唔系好合我胃口服务方面都细心,见我哋食到对手污糟咗,会自动拿湿手巾过嚟,对答亦得体有礼,都熟个menu,问咩基本上都答到装修不用说,新净,我哋坐窗口位就比较暗,但其实其他位都好光猛。。以香港standard 来说空间感算大,以大台为主,都好family friendly楼底够高,唔洗好大声讲嘢
为咗庆祝生日,又想试新嘢
结果拣咗呢间steak house

然后就去主餐区食嘢
叫咗枝酒,6个人,一杯杯叫唔抵。。。一枝啦!

头盘叫咗个带子刺身的,好好味

main course 6 个人share 2

至于配菜嘛,就不过不失啦

楼底够高,唔洗好大声讲嘢