2022-06-08
今晚同朋友去左呢間cafe簡單聚一聚,慶祝佢嘅生日。事前中午打電話到鋪頭想book位,職員表示可以上網預約,原來而家可以直接上網book位,真係好方便到下午職員打嚟confrim booking, 我順便問埋可否如果叫甜品時加上Happy Birthday 等字眼,職員好好,直接問朋友叫咩名😊,仲提埋因為卡機壞左記得帶備現金,好細心去到環境舒適,乾淨,椅下有膠箱可以放袋👍我地兩個人叫左一碟明太子鮮蝦意大利粉同一份小食拼盤,兩個女仔食已經好夠飽。意粉咸淡啱啱好,蝦夠新鮮夠爽。小食款式多,特別薯條用左甜薯好好味,醬汁選擇多,墨魚丸同春卷食完一件會想食第二件😋後來職員見我地食得7788,主動問我地要唔要甜品,本來我朋友話唔要,好彩職員細心地再推介一下,(因為我自己本身唔好甜品,突然叫甜品會好奇怪)最後我就同朋友決定叫一件芝士餅,終於造就到生日驚喜比朋友😆,職員們又主動同我朋友講生日快樂,朋友好開心,渡過左一個愉快嘅晚上😊
去到環境舒適,乾淨,椅下有膠箱可以放袋👍