2014-08-06 2174 浏览
今日難得約朋友一齊吃午餐, 諗來諗去都吾知食咩好. 聽講附近美麗華商場新開左一間幾特別意大利式餐, 於是幾個人就去試下新野. 我地一入門口就見到以車為主題西式餐, 幾個異口同聲地"嘩"一聲, 真系好特別啊! 座位闊落, 環境舒適. 見時間尚早, 暫時吾系甘多人, 所以拿拿聲座低攞起MENU叫野食, 見MENU有PIZZA & PASTA , RISOTTO, GRILLED散叫或餐都得, 都幾多款式選擇, 最後選擇左三個LUNCH SET大家SHARE食, (有 菠菜忌廉汁鮮魷耳朵粉, 香煎三文魚扒配徇草忌廉, 瑪咖烈薄餅) SET入面有湯或沙律, 飲野咖啡或花茶.一, 聞起來比較香農芝士味菠菜忌廉汁耳朵粉, 食落去香滑彈牙而不油膩, 好味二, 香煎三文魚扒上面鋪上一層沙律菜, 側邊仲有薯溶同埋香草忌廉汁, 雖然簡單的點綴, 買相相當吸引, 而且份量足, 鮮甜多汁, 一D都吾鯹,  值得一試.三平時食PIZZA 食得多啦, 多數以多肉為主, 但系今日我地叫左一個比較清D配料, 食落有吾同既風味, 內軟外脆, 正食飽飽之後仲有杯助消化醒神花茶, 啱晒我里D貪靚怕肥既女仔仲有, 仲有, 多

一,

二,

食飽飽之後仲有杯助消化醒神花茶, 啱晒我里D貪靚怕肥既女仔

仲有, 仲有, 多謝經理同侍應生悉心招待, 令我地有一個愉快的午餐, 多謝晒!.
花茶, 熱朱古力, 咖啡
耳朵粉, 三文魚扒, PIZZA
题外话/补充资料: 物有所值, 仲會返來食.
2014-08-06
庆祝纪念