2018-02-04
係銅鑼灣既街頭上諗要食乜,話難唔難,始終周街都係野食,話易又唔易,都係因為太多選擇唔知點揀好,諗冇可諗下,食沙嗲王啦。環境:我地3個人坐4人既卡位,肯定唔會迫,同埋呢度既裝修佈置都幾靚。服務:雖然星期六既晚上好多人,侍應都好忙,但佢地既態度都幾殷勤,唔會因為多人以迫你快快脆落好單咁。衛生:衛生情況都還可以,不過食食下聞到消毒藥水既味,望一望原來係做緊清潔,邊食邊清潔感官唔係咁好。味道:蒜香牛油雞翼好香蒜味,炸得好香脆,但味道偏鹹。奶油津白上菜時有d意外,估唔到咁細碟,但有配上津白既best friend 鹹肉,都幾入味。Pizza夠晒迷你,不過都好,因為唔好味,食落酸酸地,所以細d仲好唔使浪費。XO醬炒蘿白糕略嫌炒得太lon,但其實味道都幾唔錯,少少辣又唔會太鹹,好野味。要推介下呢杯菠蘿碧海,一開始見佢藍色咁棧鬼諗住試下佢,點知一試愛上,由話梅帶出既甜味有別於一般梳打既死甜,再加上basil seed個口感非常新鮮!抵食:二百幾蚊食既野大部分都好普通,但考慮到呢度係銅鑼灣,所以都算抵食既。
味道:蒜香牛油雞翼好香蒜味,炸得好香脆,但味道偏鹹。