2010-08-07 23 浏览
富记食咗几十年, 以前在旺角街巿附近好正, 而家愈黎愈差是日叫咗;a.白切鸡饭, 雪鸡, 一d鸡味都无, 以往富记的白切鸡仔好出名, 好正, 现已完全消失.b.烧鹅饭, ok, 不过不失.c.鱼头菜汤, 我想每大碗约有半个大鱼头, 可惜是混煮, 所以有些客人会多, 有些客人会少, 是晚运气差, 除了只有鱼头的骨架外, 只有丁点鱼云, 想是去了别人的那碗了, $35元, 劲唔抵.d.豉汁蒸白鳝, 想爆粗, 是小鳝, 而且切到好薄, 不是一般的薄, 像鱼片般薄, 而且量少, 又不新鲜, 全碟只有一片是新鲜的, 可能大部份是买剩的. 买$52一碟, 简直系暴利.我对呢间野既评语系:1.服务态度差, 一向都差, 而家食物差, 所以特别不能容认.2.食物质素大倒退, 不新鲜.3.清洁卫生更差到难以接受, 匙筷油立立.虽然经牙擦苏推介后生意好, 多咗后生仔女去, 生意唔忧做, 希望佢地做番好, 唔好失去老店的品质.
富记食咗几十年, 以前在旺角街巿附近好正, 而家愈黎愈差

是日叫咗;

b.烧鹅饭, ok, 不过不失.

我对呢间野既评语系:

2.食物质素大倒退, 不新鲜.

3.清洁卫生更差到难以接受, 匙筷油立立.

2010-08-05