好耐冇食牛大人啦~~最近牛大人係元朗都開左分店😚😚真係方便哂新界人😜😜仲要係正形品商場入面😝😝超級方便🥰🥰餐廳入面座位之間都好寛闊,2個人都可以坐到雙人卡位🥳超滿意😻😻湯底方面我留意到呢個台灣鳳梨雞鍋都幾特別未試過👍🏻👍🏻店員仲主動介紹咗湯頭帶苦瓜微澀嘅特色俾我哋知😝服務態度貼心周到🙌🏻🙌🏻🙌🏻牛大人招牌澳洲極上和牛吃到飽套餐$338/位,任食澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排牛板腱就人所共知啦😙😙食落果然肉質軟腍,牛味濃郁🥰🥰呢期全新期間限定仲有美國SRF黑牛後腿肉😝😝牛脂更加豐腴,值得一試😌😌自助落單任點美食選擇依然豐富,上次見到澳洲國際啤酒大賽得獎嘅台灣手工啤今次都試埋😚😚撥雲霧見蓬萊仙島,撥開雲霧酒體,內裏係含蓄優雅又淡然嘅果香😍😍菠蘿、葡萄油同埋檸檬嘅果香層次豐富😌😌打邊爐啤啤佢,一樣可以咁講究😊😊食埋個甜品埋個靚尾,上次就試咗台灣特色芋圓甜食😚今次不如嚟個限定Häagen-Dazs西瓜士多啤梨口味雪糕☺️☺️同樣係由台灣直送,感覺幾refreshing😚😚