2022-05-04 176 浏览
马六.海南鸡.喇沙.肉骨茶今日早收工同fd黎个fast dating😆😆5点几适逢下午茶🫖 见到没咩人等位 价钱又岩就入去试试 星加坡大虾🍤米线🍜$62呢个米线有好多材料系入面有虾🦐鸡蛋 鱼丸 豆腐皮 鱼片 豆腐油渣等 🍜好足料 真系好满足🥰🥰口感唔会单一 而个喇沙汤底真系好有椰奶味 个汤底完全金黄色 色香方面都好吸引🤤🤤马六无骨海南鸡饭🐔配巴生肉骨茶🫖$75唔系黄油饭岩晒 我比较中意纯白饭🤣鸡肉嫩口爽口 配埋我最钟意嘅酸辣酱 够惹味开胃🥰🥰马拉盏通菜$26菜够油水 但系又唔会太油腻 马来菜多数重口味 但呢个通菜唔会太重口味 反而又啱香港人食 👍🏻👍🏻马来街头鸡肉串(2串)$26我最爱就系烤鸡肉 呢个小食真系灵魂必点❤️诚意推荐 好正宗马拉味 用黎送饭或者米线刚刚好 如果觉得口味太重都可以食旁边d青瓜番茄仔之类调和下
马六.海南鸡.喇沙.肉骨茶

星加坡大虾🍤米线🍜$62