2022-10-24 130 浏览
天气开始冻,再加今日落雨,最岩就系去食鸡煲加边炉第一次去18楼食鸡煲,book jor 630,一去到就简左中辣 坐低唔洗2分钟就上鸡煲 鸡本身应该系厨房整好咁济 所以出到台 侍应翻两翻就食得个鸡好入味 虽然叫左中辣 但唔系话辣到要饮野 下次可以简大辣 食得辣黎讲真系碎料 由于d 鸡好惹味,好快食左半煲,之后就叫其他料准备打边炉呢度啲料都齐款,比起普通边炉店仲多野简 我最钟意食果d 鱿鱼 虾 脆鱼 都好新鲜 牛猪羊都好大块 呢度无限你叫几多 每次qr code 落完单,好快就送到你台,之后隔5分钟先可以再叫 食完既盘都收得好快 唔会阻住你d位 侍应仲几好礼貌讲到打边炉料,我最满意就系响铃,呢度啲响铃比岀边果啲真系大好多,放落个鸡煲度,索到汁之余,系做到外软内脆,其他地方啲细响铃真系无得比。每台都有汤底自己加,加到无都可以岀去拎,野饮除左有普通汽水仲有自家冲既茶同无汽饮品 菜都有6,7款加多几次汤底之后 就嗌左个鸡煲酱加番啲味,跟番中辣,点知比想像中辣,加酱既话下次真系要轻手啲最后当然唔少得雪糕收尾,食左芒果味,又几浓下㖞以鸡煲边炉黎讲,200几蚊系绝对会番兜 下次都要book,如果唔系
天气开始冻,再加今日落雨,最岩就系去食鸡煲加边炉
由于d 鸡好惹味,好快食左半煲,之后就叫其他料准备打边炉

最后当然唔少得雪糕收尾,食左芒果味,又几浓下㖞

鸡煲边炉黎讲,200几蚊系绝对会番兜 下次都要book,如果唔系1到7点walk in就有排等
环境仲几干净几靓,有啲特色灯牌可以打下卡