2021-07-14
酒吧食小龍蝦同海鮮包好少見,媽咪想食小龍蝦好耐,就帶佢一試。酒吧環境好好,好有氣氛,有ping pong game table同飛鏢機,如果一班朋友黎會更加正。海鮮包(5款海鮮)$558我地選左鮑魚、帶子、蜆、蝦同青口。馬來西亞既辣汁好惹味,食得出有蒜香味仲有牛油香,係有層次既辣味,就算我地叫小辣都夠。靚仔侍應會係我地面前shake個海鮮包,視覺同味覺雙重享受。我覺得配菜係畫龍點睛,特別係粟米,除左辣仲多左入清甜。麻辣小龍蝦(二人同行附送,原價$188)呢個其實先係我地最期待,果然唔錯。佢既麻辣,係令人停唔到,愈食愈辣,但又好想繼續食個種。佢都幾易剝,蝦肉輕輕一扯就會同殻分離,而且蝦肉唔會一咬即散。德國豬手$198除左海鮮,酒吧咁好氣氛,仲叫左德國豬手,同媽咪chill下。德國豬手分量唔少,而且香口,不過如果再控制下火喉,炸少返d時間,肉汁會更鮮嫩。
海鮮包(5款海鮮)$558
麻辣小龍蝦(二人同行附送,原價$188)
德國豬手$198