2023-05-19 26 浏览
我同朋友都好鍾意食辣嘢,今次就嚟到北角試吓呢間雞煲,$138 就可以食到雞煲,仲可以打邊爐同任飲汽水。價錢都幾平同親民!👍🏻————————————————餐廳嘅雞煲質素唔錯,有好多唔同嘅香料,包括紅洋蔥同芫荽 ,味道濃郁。雞煲有唔同辣度揀,我就揀咗小辣,我覺得辣度岩岩好,而雞件都算幾嫩滑,濃濃醬汁滲入雞件入邊,越食越入味,同三五知己一齊嚟打邊爐都係唔錯嘅選擇!😊 食完雞煲就加湯打邊爐,餐廳提供好多傳統打邊爐嘅配料,而且仲係任食。除左有牛肉,豬肉,魚肚,牛柏葉,豬紅,芝士丸,龍蝦丸,仲有唔同嘅蔬菜,例如油麥菜等!款式都幾多,有啲似屋企同朋友打邊爐嘅感覺!餐廳仲提供唔同種類嘅飲品,一邊飲啤酒一邊傾吓計,直頭係男人嘅浪漫!🤣🤣
————————————————